cover

Recordo descobrir a aquesta gent gràcies a una versió molt molona del “Paint it Black” dels Rollings. D’aquí, em vaig interessar per ells i vaig anar a buscar el disc on estava continguda, “Vampyre Erotica”. Un remarcable disc de gòtic dels 90.
Va passar el temps, i ens anaven arribant els seus discos, que semblava que anaven in crescendo, fins a arribar al “Supernature”, un disc de gòtic melòdic bastant destacable.
Però aquí es va esfumar la inspiració d’aquesta gent, i la Candia repetia els registres una vegada i una altra, fins que vam decidir, així per consens en una cerimònia expressa, solemne i litúrgica, que passàvem d’ells olímpicament.
Anys després ens donem de cara amb aquest nou “Love Poltergeist”, i mira, ni que sigui per curiositat per veure com han evolucionat aquesta gent, o per veure què es porten de nou, doncs vas, i t’ho escoltes (hi ha qui aconsegueix saber-ho amb solament mirar el cd fixament, però alguns hem d’escoltar-lo).
Doncs res, veiem que l’evolució ha seguit el que ens vam suposar fa anys, i no sé què tal els dos o tres anteriors a aquest nou treball, però el que és aquest, així com concretant de forma específica, és el més insuls i mediocre que m’he escoltat en moltíssim temps.

Lluís

band