Cinquè disc ja d’aquests nord-americans alternatius, i no em refereixo al fet que siguin nord-americans als qui els agradi caminar i el menjar sa.
Cinc discos i ja una mica més de 15 anys en actiu és el que han aguantat abans de començar a repetir-se a si mateixos i a baixar el llistó.
Personalment ja portava temps esperant aquest nou treball, hi ha certes bandes que em cauen en gràcia, i aquesta ho va aconseguir amb el seu anterior treball, el “The Cycle of Dust”, amb un bon grapat de singles de gran qualitat, d’aquests que et sonen en l’aleatori dos anys després, i de seguida et vas a mirar si ja hi ha nou disc. A mi em va enganxar aquesta música que semblava un encreuament entre 5 Finger Death Punch i Destrophy, encara que amb un toquet industrial a les parts més canyeres.
Però en aquest nou treball, a part del single que obre el disc, poc més hi ha que ens cridi l’atenció, algun riff ben trobat, alguna part melòdica ben aconseguida… però tot això en un context musical poc innovador. S’han dedicat a consolidar el seu so, això sí, però han oblidat el fer cas a la seva inspiració, al dimoniet metàl•lic interior que els aportava aquest toc de frescor i originalitat.
Són en la seva majoria cançons que passen sense pena ni glòria, treballades, amb un so propi, però sense vida ni espurna.

Lluís