Programa d’aquest diumenge, amb un Lluís en baixes condicions físiques i psíquiques, tot i que com ja comença a ser quelcom habitual, gairebé ni es nota. Al nostre webmàster sí que se li noten les baixes condicions, tant que ni apareix per fer la seva secció.

Recuperem la minisecció habitual del programa “stoner per la vena”, i aprofitem per fer la secció de “grups raros que fan coses rares”.

Comencem a sospitar que la fi del món enunciada per l’ABC i negada per la NASA de cara a aquest proper cap de setmana potser no sigui molta fi del món, només una miqueta, i teoritzem sobre què porta a un músic a trobar-se malament durant els assajos.

A part de tot això, us inundem d’actualitat musical i sobretot, de molta crítica constructiva, com ve essent habitual en les nostres persones des que tot això eren camps.

Tot i això, perdem per una setmana la secció de “fem amics entre els baixistes”, però compensem amb uns guions de la mà (i mai millor dit, perquè els fa a mà) del nostre estimadíssim Xu Li 2.0, i aprofitem per dir-vos que ja no cal que seguiu enviant-nos informació sobre en Xu Li original, que ja l’hem deixat de buscar.

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS