Nou programa del Paranoia Metal Show, especial tot ell, i no perquè fem un especial de quelcom, si no per diverses coses, és a dir, no per se, si no per altri.

I què el fa tan especial? Doncs que només punxem un grup d’Stoner en tres hores, que ens fallen més les matemàtiques que el webmàster, que no només anuncia que farà secció, si no que, fins i tot, la fa.

També, després de diverses crides!, podem dir que som dels pocs programes de metal del món mundial que busquen un gorro-polla extraviat. També som dels pocs que aturen el programa per anunciar “breaking news ti-ti-ti-ti-ri-ti-ti-ri-tiiii-riiii” com la que ens conmociona profundament en saber que s’ha descobert alcohol a l’espai i que, en principi, la cosa no indica que sigui cosa nostra.

Però entre tanta cosa especial, havíem de mantenir un xic les formes i que la gent no es pensés que estava escoltant un altre programa. Així doncs, recuperem el nostre curset bàsic de vestimenta muflonil i el curset avançat Margaret Astor de maquillatge per a blackies principiants y/o morts, així com la secció dedicada al metal cubista guarro, y el profund estudi que des de fa més d’una dècada dediquem a la diferenciació del doom/death respecte del death/doom.

Tot això i més, molt més, al programa d’aquest diumenge:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS