Nou programa del Paranoia Metal Show on hi podem trobar des de discusions existencials sobre les varies i diverses fins del món que se’ns venen a sobre, com discusions més mundanes sobre el sou d’en Sergi.

Programa on hi trobem des de grups de gent malalta perquè es droguen, grups de gent malalta perquè es pinten, maquillen i/o muflonegen, grups de gent malalta de per se i gent que no sabem si estan malalta o no, però ho sospitem profundament quan trobem danesos cantant “quisiera ser aire”.

Punxem des de novetats interessants, a novetats de gent que ja va de capacaiguda, per edat, per borratxos o perquè sí.

Punxem cançons que parlen sobre tius que semblen senyores cantades per tius que semblen senyores, i de gent que preferiria que l’haguessin abortat quan, segons què faci, sembla realment que sigui un abort.

També recuperem al nostre webmàster per fer la seva secció, que fins i tot, per compensar anteriors desapareixences, el truquem dos cops.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS