Nou i animat show, segurament animat perquè el nostre webmàster tampoc ha aparegut i no ens ha fotut el tostón.

Un programa que comença amb la notícia que els científics ja han apujat l’alerta de fi del món a 2 minuts per la mitjanit, cosa que vol dir, científicament parlant, que la cosa tá mu mal, i no sabem ni si acabarem l’any.

A part d’això, el programa d’avui es centra en collir calçots a ritme de metalcore o a ritme de death metal suec, segons els gustos de cadascú, amb una mica d’sludge, hard rock, avantgarde i rock-metal alternatiu pel mig, per descansar una mica, que després ens queixem de lumbàlgies i similars, que comencem a tenir ja una edat.

Tot i això, no oblidem els grups raros (sí, hi ha grups més raros que els que fan avantgarde), ni les tendències polítiques d’alguns músics (que no vindrien a ser de la CUP) ni d’enfotre’ns dels OST+Front, que es veu que està creant tendència.

A més a més, molta novetat, unes més interessants que altres, i unes més novedoses que altres, ja que, si tots els cds sortissin el mateix dia, amb un dia de programa a l’any (o dos, estirant un xic), ja passaríem.

Dins de la secció d’ “El Mort de la Setmana”, aprenem què hagués passat, històrica i verídicament parlant, si el Gegant del Pi de jove s’hagués trobat amb en Curro Jiménez una nit tornant de festa.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS