Programa que significa la tornada al cole del nostre webmàster, tot i que, després d’assistir al World Mobile Congress, o n’ha sortit amb un virus, o s’ha comprat un mòbil de quinze euros, i es nota a la comunicació.
Tot i això ens en sortim, i comprovem que després de tanta campana a la seva secció, està en baixa forma i ens és molt fàcil endevinar la seva recomanació.

A part d’això, seguim amb les tradicions de collir calçots a ritme de metalcore, i de punxar stoner, rock setentero i retro-metal, vaja, que som els hipsters del metal, punxant coses que sonen a antany i que alhora estiguin de moda.

rajoy_hipster_620x383_2

Us expliquem de forma científica i entenidora els efectes de la ciclogènesi explosiva sobre el temps empordanés, i demostrem que el guitarrista dels Riverside no va morir per se, si no per altri, en aquest cas, per culpa del darrer disc dels The Winnery Dogs, ja que totes les possibles teories de la seva mort, s’expliquen plausivament si entra com a variant a l’equació l’esmentat disc.

 

1280x720

(Els The Winnery Dogs al moment d’assabentar-se de la mort del guitarrista dels Riverside, Piotr Grudzinski)

Posats ja en el paper de científics tècnico-pragmàtics, us demostrem lingüísticament com molts grups internacionals no triomfarien si fossin originaris o oriunds d’Albacete, però que ho poden fer gràcies al fet de parlar fluidament l’anglès.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS