Nou documental sobre l’estepicursor mascle adult en estat salvatge, el qual, com tots sabeu, emet un so difícilment captat per l’oïda humà, cosa que ens obliga a punxar música i fer alguna secció perquè no quedin tres hores de ràdio en silenci.

gidphy.gif

giphy.gif

Avui descobrim a la Elina Laivera com a vocalista i a la Natasja com a vocalista morta de fred, però com a música bona, tirem de la banda sonora de Frozen, l’Alice Cooper ambientant una divertida vetllada discotequera, metal cubista, metal desganat, sex metal i metal passat per California, amb drogues o no, és a dir, amb varietat per escollir.

70e35c201e96582094975fcb7541a69a.jpgelina5.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Aprofitem per parlar de programes d’ordinador, ens inventem noms de grups que ja de per se o de per altri, s’han inventat el nom i, posats a canviar noms, també canviem els estils dels grups que, potser ells tenen clar el què toquen, però des del nostre punt de vista, que com tots sabeu, és el bo, s’equivoquen. Així doncs, punxem grups de Hard Rock que fan Power Metal, punxem grups de Hardcore que fan Death Metal Melòdic i punxem grups de Sex Metal que fan Stoner Metal surenyil.

Parlant d’estils inventats, aquí teniu un exemple del Choni Metal:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS