Un nou programa on, parlant dels hipsters, acabem fent nosaltres el hipster, presentant grups desconeguts per a la resta de mortals, recuperant seccions d’antany o viejunes, i, fins i tot, ficant-nos “barbotils” per a segons què.

hipster-2-0.jpg

Què més hipster que recuperar la moda de recollir estepicursors a ritme de metalcore? Doncs fer-ho a ritme de metalcore poc convencional, no fos cas que fossim massa mainstream.

IMG_0653.JPG

També recuperem l’Stoner per la vena, i ho fem desde Suècia, Noruega i EEUU, per tenir varietat de pronunciamentes vàries i diverses, tot i que per a això també ens val recomanar als Kvelertak o passar per Hongria.

Com no punxem a l’Abbath, perquè darrerament agrada a força gent i seria poc de hipster punxar quelcom que agradi, us ho compensarem:

13315445_10210102169460015_434478978438401574_n.jpg

També busquem un mort de la setmana amb una mort difícilment convencional i provenint d’un estil musical poc de masses mentre feia activitats força alternatives per a un metaler.

Tot això i més, però molt hipster i poc convencional, al Paranoia Metal Show d’aquest diumenge:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS