Nou podcast del programa on no abandonem tradicions i n’encetem de noves.

Les que no abandonem són ambientar l’elegant desplaçament i devenir rodolantil dels estepicursors salvatges a ritme d’Stoner per recollir-los a ritme de Metalcore.

i.chzbgr.gif

Tampoc oblidem ni el metal cubista ni el hard rock gironí ni el suec, o millor dit, de muralles de Girona enfora.

Mantenim les seccions de l’agenda de concerts, amb coses interessants i tot, la secció del nostre webmàster a la vora del foc, seguint la tradició d’allò conegut com a “puteig mutu”, i la del mort de la setmana, on tenim a un músic, per dir-ne d’alguna forma, que deixa orfe a la resta del grup on tocava, i no és un dir.

black-metal-baby-242x300.jpg

I com a tradició, faltaria parlar de baixistes i bateries, però aquesta setmana decidim deixar-los un xic tranquils i fer amics entre els amants del Thrash.

A part d’això, fem un especial Cristina Scabbia, presentant el nou cd, i intentant buscar fotos seves amagades rere portades lletges com si fos el premi d’un rasca-rasca.

0073.jpg   Cristina+.png

Encetem nova secció encara sense nom, mentre ens debatem entre Inserso Metal o La Targeta Dorada del Metal… i els Volbeat ens serveixen per crear nova secció de grups que han “volvit” després de cascoporro d’anys.

També tornem a parlar de la dura vida del pollastre de Kentucky, de geografia americana, de les novetats d’Asha, Hard Buds, Sick Puppies, Steak Number Eight, Fear of Domination i com no, de grups raros que fan coses rares.

Tot això, i molt més, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS