Nou programa que podreu escoltar íntegrament a l’enllaç de més avall.

Parlant de coses íntegres, parlem de Suïssa i els estats bancaris, dels cirurgians plàstics de la Sabrina Sabrok i de les promeses del nostre webmàster. També parlem de pares exemplars i íntegres mereixedors d’un homenatge, com el cas d’en Blácula, que ja pel nom, podeu sospitar-vos que com a pare, ho petava, si no que li diguin a la seva filla.

També el nostre mort de la setmana va ser una persona… bueno, un blackie íntegre, ós pandil i autèntic, tan autèntic que de la seva mort, en va sorgir una marca de netejadores a pressió… les que van emprar per netejar les seves restes.

df38de298b8ba5cc509c1f03cfda7409

Com no podria ser d’altra forma en un programa de metal, parlem d’estepicursors i la dificultat de recollir-los a ritmes metalcorils amb la tramuntana alt empordanesa. Això sí, avui no tenim Stoner per acompanyar a l’estepircursoralisme musical, però sí que tenim hard rock de diferents varietats i procedències, tant temporals com geogràfiques, i passem del setentero al vuitantero, al hard rock modernillu, al californià, al suís i al suec, entre d’aldres.

giphy

Estepicursors en plena migració tramuntanenca a les valls alt empordaneses….

Aprofitem per recomanar via webmàster a una gent que se li’n va la castanya, però no tant com a altres, tot i que sí prou com per fer coses diferents, rares i aconseguir que uns coros fent “Olé” quedin bé a una cançó de metall industrial.

I com no, amenitzem el programa amb balades acústiques de gent com Entombed A.D. o Gojira, que no es digui després que som uns brutos i només punxem coses que fan fressa (soroll per als de barna).

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS