Nou programa, especial cultura general.

Aprenem que a Suïssa i al Canadà hi ha armes i aprenem on s’han apuntar. També aprenem que és igual de vàlid en castellà danés que dinamarqués i, entre altres coses, aprenem que sempre hi ha amics o gent de la Real Academia Española amb qui compartir una cervesa, dues, uns xupitos, unes bales…

images

Aprenem que no tots els grups bons sempre treuen bons discos, a menys que hi hagi drogues pel mig, lògicament, i que en Rosendo té menys coll que en Jonas Renkse però la mateixa idea d’un directe espectacular.

Aprenem que no és lo mateix una Cristina Scabbia que una Tarja Turunen, i a quina d’elles dediquen el seu darrer treball els After the Burial.

tarja_turunen_wallpaper_7_by_ladymoondanceCristina-Scabbia-36

Descobrim noves formes de ressuscitar, la diferència entre les pastilles que es prenen al matí a Pensylvania i les que es prenen a California, i què fer per morir d’avorriment esperant el teu cafè a l’Starbucks.

Parlem de morts i quasi morts, de formes de viatjar a Noruega i de formes de morir a Noruega segons si hi viatges o si ets un blackie cumplidor amb el decàleg del Black Metal.

tumblr_npp9b8TSxK1uxg2ldo1_400

Descobrim nous grups a l’agenda de concerts, noves orquestres simfònico-progressives a la festa de Vila-sacra, i com fer feliç al cantant d’Obús quan vinguin de concert a Girona.

I en darrer lloc, aprenem que sempre hi ha un raconet a internet amb un gif d’un estepicursor que encara no hem fet servir.

giphy

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana al Paranoia Metal Show:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS