Paranoia Metal Show, podcast del programa emès el 25-09-2016

Darrer programa de Setembre, plujós i gairebé gòtico deprimil, sobretot veient els resultats d’algunes eleccions autonòmiques i que certa simpàtica senyoreta ha deixat el seu grup de tota la vida i una profunda tristor ens embarga.

Però no per això deixarem de cultivar estepicursors a ritme d’Stoner, ni de recollir-los a ritmes cores, sigui en plan més melòdic, o en plan més deathmetalero.

Avui però, la principal secció del programa és la dedicada al Black Metal, altrament coneguda com “ens osupandils musiqueros”, on parlem dels que feien black i ja no en fan, dels que fan coses rares mentre fan black, dels que feien black i casi que ho tenen difícil seguir-ne fent al no ser ja d’eixe món, dels que es pinten i dels que no… una mica com l’anunci de la Coca-cola, però aprofitant per a cremar unes quantes esglésies.

Però no sempre hem de parlar de música, així que ens posem a la pell de l’Agata Ruiz de la Prada, i parlem tant de les modes actuals de les noies barcelonines, com la dels blackies noruecs. També parlem del trànsit a l’Empordà i de com combinar-se entre pares i fills per veure qui condueix quan toca anar a fer concerts.

Us presentem nous cds de Pretty Maids, Dark Funeral, Rev Theory, Hejira i Unzucht, a més dels de grups de difícil definició músical i/o mental com Pain, Twelve Foot Ninja o Giraffe Tongue Orchestra, i els que no pinten massa bé com el d’Amaranthe. I com no, fent paradeta explicativa al single de l’estiu:

I com no, en un programa de metall, no podem passar sense parlar de tulipans, dels seus colors, dels festivals que es munten al seu voltant, i de l’efecte del tint vermell sobre els mateixos.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s