Nova edició, eròtico-lúdico-festiva-pastorilenca celebrant els 20 anys del Paranoia Metal Show, com es diu habitualment, por todo lo alto, és a dir, com si fóssim polítics, com demostren les imatges.

A part del guateque improvisat a la ràdio i de gairebé incendiar-la, tenim una edició molt especial on fem coses que no havíem fet mai fins ara, com és repartir estepicursors amb Stoner sonant de fons i recollir-los a ritmes cores.

Estepicursors tope de festius per celebrar els 20 anys del programa

Ja que estem on fire, donem nom a un parell de noves seccions del programa, que no són tan noves perquè ja les fèiem, però són noves perquè no estaven concretades fins al moment. I així de bé ens anem explicant durant tot el show.

Aprofitant que estem mega festius, us ensenyem com heu de morir si us agrada tan el Death com el Black, i no quedar malament amb cap dels dos col·lectius.

tumblr_n5zuomrEVi1s0e8j0o1_500.gif

El nostre webmàster dóna la sorpresa, i després de gairebé un mes fent-nos la cobra, resulta que era per fer més interessant la seva intervenció al programa especial d’aquesta setmana, tot i que darrerament passa força de les recomanacions femenines… què li està passant? Parlant de coses femenines, també recuperem en Cristian que passava a presentar-nos el nou disc d’Skunk DF i ja està.

A banda de totes aquestes celebracions estroncades a mig programa per la desaparició de les gogós que marxen en braços dels bombers, aprofitem a parlar dels nous cds que estan a puntet de sortir i de les poquetes esperances que tenim en alguns d’ells, i de lo bé que sonen altres com Aphonnic, Hard Buds, Meshuggah, Darkhaus i Olvido, als qui fem contra programació amb la mateixa programació que pretenen fer ells…
Com no, hem de parlar de drogues al món de la música, i ja que hi som, de Sixx A.M., de The Levitation Hex, de Rave the Reqviem i d’algún altre així de gent poc estable mentalment parlant, com podria ser el creador d’aquesta cançó, hit de l’estiu del programa, i que mereixeria sortir a cada programa:

Tot això i més, al podcast d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS