Nou programa del Paranoia Metal Show, on descobrim les claus i secrets de la victòria de Trump als EEUU, entre les que es troben el nostre guionista, en Chu Li 2.0, i la nostra infalible capacitat de predicció.

donald-trump-looks-like-tumbleweed

La nostra predilecció sempre serà pel candidat amb un estepicursor al cap

Programa on, a través dels Alter Bridge i el seu nou cd, aprenem la diferència entre “vocear”, “bucear” i “chewakejar”, molt important tant a l’hora de fer i escoltar rock i metal, com a l’hora de decantar el “potser faig secció” del nostre webmàster cap al sí.

Vist que darrerament hi ha poc Stoner i Metalcore destacable, adquireixen importància les seccions de “tema llarg per sortir a fer el piti” i “metal francés a les enfants de le paté“, protagonitzades per Sidilarsen una, i pels Alcest, ambdues.

Aprenem que hi ha molta diferència entre en Biff Biford de 65 anys i el seu heavy clàssic, respecte als 62 anys d’en Dee Snider (àlies “qué cabrón”) i el seu metal modernillu-industrial-imitador-de-joves.

Parlem dels nous cds de Metallica, Freedom Call, HammerFall i algun de bo que ha sortit com el “Battles” d’In Flames. Així mateix, dissenyem un triangle geogràfic del metal cubista amb la descobrimenta dels britànics Mythras.

Ens endinsem al bonic món de la fotografía blackmetalera, l’estudi dels paisatges bosquils, i les diferents opcions que hi ha per la mort d’un fotògraf amb carència de pols i de gust musical per Sant Pol (no de Mar).

Punxem als Darkthrone per donar ànims al polític desganat d’en Fenris i el seu gatet, i presentem altres novetats com Helmet, Red Eleven, Sôber, Dope i Dark Tranquillity.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS