Podcast del programa emès el 11 de Desembre del 2016

I cada cop s’acosta més Nadal, i cada cop ens posem més bucòlico-nadalencs, amb nadales i villancics d’Asha, Lacuna Coil i el Reno Renardo.

 

Per escalfar l’ambient, què millor que cremades de tercer grau a base de líquids extremadament calents, i repartir estepicursors a base d’Stoner i similars de la mà dels Red Fang i els més nadalencs de tots, els Cojones.
A més, a la secció brico-metal, us ensenyem a decorar petits estepicursors per a què lliguin amb el vostre arbre de Nadal.

Per fi, després de vint anys de programa, descobrim la ciutat ideal per als amants dels bancs, Seül, on en trobem de clàssics, moderns, dissenys innovadors, dissenys d’antanyu…

A Seül mateix, i sorprenentment, hi trobem un dels blackies que millor han passat el nostre test del decàleg blackmetaler, tot i que, en aquest cas, ni el poguem premiar ni ell pugui millorar el seu registre.

Parlant de blackies i del mort de la setmana, és un mort que, tot i morir de blackie, se’ns revela com a impulsor d’una nova moda blackmetalera que pot salvar moltes vides d’altres blackies o, com a mínim, impulsor que les morts del black esdevinguin voluntàries i per se, i no accidentals.

Amb el nostre webmàster descobrim a un parell de noves musses del programa, com són la Grog Rox i la Cinthya Blackcat, i aprofundim en el nou disc dels Olvido, el “Cupido | Mors” després de fintar-nos amb Alter Bridge.

A part de tot això, doncs punxem una mica de música, i aprofitem per presentar-vos els nous discos de Darke Complex, Existence Failed, Dreamshade i Bethlehem.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s