Darrer programa de l’any, ja que ens han dit que la nit de Nadal no es fan programes de metal, així que tornem a dia 1 de ressaca gener.

Programa més nadalenc impossible on tenim les boles per adornar dels Cojones, els samurais vestits de Pare Noel dels Whispered, la nadala estiuenca dels Saltatio Mortis i, tot i havernos demanat a la Cristina Scabbia per reis, només tenim la nadala dels Lacuna Coil.

1230101828286_f

Però no tot és depressió i males noticies, o sí, però com és Nadal, copiem la operació diàleg del PP i tendim ponts d’entesa amb els baixistes, tot i no obtenir resposta de japonesos radicals separatistes amants de la Tina Turner lleugerament morts. Baixista havia de ser…

Però hi ha baixistes que sí que ens contesten, i és que tenim en entrevista a l’Ernest i a en Víctor dels Olvido, en rigurós directe, responent preguntes tant interessants com qui és El Rey Amarillo o què és un estepicursor. Entre preguntes transcendentals, aprofiten per presentar-nos un xic el seu nou cd “Cupido | Mors” i tot i que es fan els remolons, fins i tot ens parlen de les lletres i malediccions d’aquest disc.

Amb l’entrevista, el programa queda com a comprimit, però aconseguim que hi càpiga fins i tot el webmàster i les seves desviacions musico-mentals habituals, recomanant-nos als Alter Bridge, però que no supera al anterior disc ni a la descoberta de la Sharon Aguilar per les nostres parts.

A part d’això, tenim temps de descobrir que al Japó només tiren fotografies un parell de dies a l’any, que els seus bancs són més aviat tirant a normalets i que en Naranjito va afectar profundament als grups de metal japonesos, a part de conèixer un cas bíblic de multiplicació de pans i discos per part dels Circle of Dust.

Tot això, novetats com la dels Circle of Dust, Dope o els Hymir, problemes de pronunciamenta i més, molt més al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS