Podcast del programa emès el 18 de Desembre de 2016 amb els Olvido de convidats.

Darrer programa de l’any, ja que ens han dit que la nit de Nadal no es fan programes de metal, així que tornem a dia 1 de ressaca gener.

Programa més nadalenc impossible on tenim les boles per adornar dels Cojones, els samurais vestits de Pare Noel dels Whispered, la nadala estiuenca dels Saltatio Mortis i, tot i havernos demanat a la Cristina Scabbia per reis, només tenim la nadala dels Lacuna Coil.

1230101828286_f

Però no tot és depressió i males noticies, o sí, però com és Nadal, copiem la operació diàleg del PP i tendim ponts d’entesa amb els baixistes, tot i no obtenir resposta de japonesos radicals separatistes amants de la Tina Turner lleugerament morts. Baixista havia de ser…

Però hi ha baixistes que sí que ens contesten, i és que tenim en entrevista a l’Ernest i a en Víctor dels Olvido, en rigurós directe, responent preguntes tant interessants com qui és El Rey Amarillo o què és un estepicursor. Entre preguntes transcendentals, aprofiten per presentar-nos un xic el seu nou cd “Cupido | Mors” i tot i que es fan els remolons, fins i tot ens parlen de les lletres i malediccions d’aquest disc.

Amb l’entrevista, el programa queda com a comprimit, però aconseguim que hi càpiga fins i tot el webmàster i les seves desviacions musico-mentals habituals, recomanant-nos als Alter Bridge, però que no supera al anterior disc ni a la descoberta de la Sharon Aguilar per les nostres parts.

A part d’això, tenim temps de descobrir que al Japó només tiren fotografies un parell de dies a l’any, que els seus bancs són més aviat tirant a normalets i que en Naranjito va afectar profundament als grups de metal japonesos, a part de conèixer un cas bíblic de multiplicació de pans i discos per part dels Circle of Dust.

Tot això, novetats com la dels Circle of Dust, Dope o els Hymir, problemes de pronunciamenta i més, molt més al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s