Paranoia Metal Show, primer programa del 2017

I estrenem l’any amb nova emissora, nou equip i noves ressaques.

15780819_10154344330013512_5175450120039639189_n.jpg

Primer programa del 2017, emès a Ona Vilamalla, on descobrim com funcionen les coses rares que tenim per la ràdio per poder seguir la nostra creuada de repartir estepicursors a ritme d’Stoner, i, gràcies als Raging Speedhorn i als Red Fang, ens en sortim prou bé.

edef41937ea79856742aeb6b3015b1e3

Ja que estem amb coses noves, què millor que descobrir els nous cds d’ONI, Mechina, Penny Knows Best, Beyond the Black i el bacalao-metal dels GrooVenoM.

Però per descobrimentes, la que ens fa en Chu-Li 2.0, intentant fer un pas endavant, deixant al “Caballo Homosexual de las Montañas” al 2016 i descobrint-nos un nou grup de versions que donarà a parlar:

Viatgem a Grècia per adonar-nos que a vegades és millor ser putero que drogata, però també és per culpa de les influències californianes i dels policies que es dediquen a detenir gent que s’adorm al cotxe. I agraïm a en George Michael la seva feina en l’estudi de quin cotxe és millor per fer la bacaina.
Parlant de descans, assignem a Londres una segona posició en ciutats que destaquen pels seus bancs, passant dels neoclàssics victorians als més avantgardes modernillus.

Amb el nostre webmàster fem una repassada als millors cds de 2016, és a dir, els que tècnicament es coneix com a “tope de xulacos“, amb poques coincidències entre els membres del paranoia, però on sí coincidim és en la primera recomanamenta femenina, la Jennifer Haben dels Beyond the Black, amb el dubte encara de si es deixarà repassar o no de cares a aquest 2017.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s