Podcast del programa emès en directe el 22 de Gener de 2017, amb música, seccions, novetats i una entrevista-tertúlia amb els Hard Buds.

Poc temps hem tingut de plantar calçots o alliberar estepicursors, que se’ns fotia el temps a sobre, però tot i això, us presentem alguna novetat com els Helmet, els The Brew, As Lions, Witchery, Latexxx Teens (que no tenen ni latex ni teens… vaia estafa de grup) o els japos arrossegadors de masses d’adolescents (i de l’Avril Lavigne, digue’ls-hi tontos), One Ok Rock:

I de japos va la cosa, perquè aconseguim trobar una ciutat japonesa que contrasta amb la resta de ciutats del país en quant a bancs per sentar-se, en no tenir-ne: Ageo City, no hi aneu pas si esteu cansats. Però també aprenem de la cultura del ramen, que seria menjar una mica de pobres, al igual que els thrashers serien els germanets pobres dels blackies, tan pobres que no en tenen ni per als sobrenoms.

and-i-insist-on-that-h_o_1683863

Però es veu que no tots els músics són pobres, i venen els Hard Buds a explicar-nos com s’ha de gestionar un grup per no perdre-hi diners, i, a part de la gestió econòmica, la gestió de màrketing, etc… Parlem una mica del seu nou disc, “Thunderstorm“, critiquem a músics en general per creure’s rock stars (i no només baixistes i bateries, això seria novetat al programa) i descobrim que, sense tonteries ni coses rares que els passessin, no serien capaços de fer cançons com aquesta:

I per variar una mica, tenim en Sergi fent de Sergi però també tenim en Sergi fent d’Ivan, així com l’Ivan fa d’Ivan i en Lluís de Lluís… sembla complicat, però… segurament ho és. Total, que acabem fent mitja horeta més de programa que no ens caben les coses tot i que a algú no se li estirin prou.

I per què avui no hi ha acudits sobre baixistes? Què ha passat al món? Estem malalts els paranoies? S’acaba el món? Doncs la resposta és la descobrimenta de la Franccesca De’Struct:

Tot això, i més, força més, al programa d’aquesta setmana:

 Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS