Hi ha qui s’enorgulleix d’haver fet un gran programa de ràdio... n’hi ha qui farda de coses xules i molones… i nosaltres, fem noticia d’haver fet el pitjor i més desastrós programa dels darrers 10 anys o més…

giphy

Sense internet, perillava inclús l’entrevista telefònica amb els Aphonnic fins 5 minuts després de començar el programa, però ens les apanyem per connectar, com a mínim, el telèfon.

Quan creiem que ho tenim més o menys controlat, compartint internet i telèfon des dels mòvils… se’ns casca el canal de la taula que ha de servir per homenatjar al mort de la setmana... tot i això, no ens acabem de decidir si cal homenatge o no, veient que, si seguim el rastre de músiques llatines, és el culpable directe de l’existència del Reaggeton.

Tot seguit, fem l’entrevista, que, per un d’aquells miracles, surt bé, lo únic que ens surt bé en tot el programa, per això l’hem separat, perquè no hagueu de patir la resta del show. Aquí teniu l’entrevista amb en Richy, baixista (i avui no hi ha humor ni per fer-hi acudits), dels Aphonnic:

Després de l’entrevista, quan tot semblava que anava vent en popa… resulta que era vent en pompa, ens comencen a fallar els canals digitals de la taula de mescles, per acabar fallant el pc principal i la taula sencera. D’aquí que ens falti un tall de programa al podcast, que, total…

p9k2m0

Entremig de tanta falla tècnica, aconseguim presentar algunes novetats (no pas totes), entre les que trobem als Sepultura de nivell 2-3 de groove segons l’escala Ivan, els Bretraying the Martyrs, el nou disc dels Dangerkids, els Balfor, Surgeon, Helmet, el nou cd de versions dels Krokus, els The Project Hate MCMXCIX i alguna altra coseta.

Com no, també ens falla el nostre webmàster i la seva secció, incloent-hi la recomanamenta femenina. Però per si algú encara s’ho vol escoltar (la part que es va poder enregistrar), aquí teniu… això:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS