Eve to Adam “Odyssey” Rocktagon Worldwide Music, 2017

cover

Molts direu, “vaja merda de polítics que hi ha a Espanya”… bé, no entrarem en discussions estèrils, però si que direm que a nosaltres ja ens van bé… almenys perquè no passin de moda certs acudits, com dir que els Eve to Adam són la banda preferida del ministre d’interior, ja que són més coneguts per “eta” que és com signen la majoria de discos i events, que no pas com a Eve to Adam.

I dit això, què passa amb eta? Bé, doncs segueixen navegant entre el hard rock, el post grunge i el rock-metall alternatiu, encara que potser amb unes bases un xic més modernetes que en anteriors treballs, sobretot pel que fa al so que els han acabat donant en la post-producció.

Cançons una mica més treballades i menys directes, ens porten a no tenir tants singles tot de primeres, però després d’una segona escoltada, et quedes amb bastants dels temes.

També cal destacar que hi ha temes molt diferents uns dels altres, on es nota que no es queden amb la fórmula dels singles del seu anterior treball i avancen buscant nous sons i esquemes. Cançons més melòdiques, ràpides i amb riffs potents contrasten amb temes més rítmics on els protagonistes són la veu i les bases.

S’agraeix trobar a grups que no es resignin a repetir fórmula una vegada rere l’altra, que investiguin i provin, i quan, a més, els queda bé i no has de dir allò de “val, com a intent està bé, a veure si per al proper disc ho acaben de quadrar”, doncs no podem demanar massa més.

Lluís

Hi ha 2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s