Paranoia Metal Show, podcast del programa emès el 12 de Març de 2017

Ja hi tornem a ser, amb metall, coses rares, seccions, calçots, discusions i descobrimentes, que és com es podria resumir qualsevol dels nostres programes.

A nivell de discusions tenim si “L” és un nom prou blackie per a un blackie, si els noms de grups blackies són prou blackies, si hi ha prou blackies que es suicidin, i si hi ha altra gent que s’hauria de suicidar.

1gx0ai.jpg

A nivell de coses rares, avui tenim no un, si no dos grups que sonen a tots els mítings del PP, com son els eta o Eve to Adam i els Ventana amb el seu nou treball “The Silent Majority”.

peperos-escozios-ii.jpg

Al tema de seccions, i començant per la més important, descobrim que a la capital de Lituania, que tothom sap que és Vílnius, els falten unes floretes i quatre fulles ben posades per passar a formar part del Top Ten de ciutats amb els millors bancs on seure, una preocupació creixent entre la nostra audiència, i més quan parlem de morts.

this-is-a-good-place-to-sit.jpg

Seguint amb seccions, el nostre webmàster ens despista una mica i, tot i que les nostres teories són bones, no acabem d’encertar la recomanamenta, ni tampoc li encertem el gust per les noies, tot i les tres propostes d’avui, com són la Minniva Børresen, la Brooklyn Allman o la Dama del Viento Estelar:

En quant a tema calçots, avui ens limitem als Born of Osiris i poc més, però compensem amb altres novetats com els Lannon, Sepultura, Bone Prophet, Danko Jones, Junius i In Thousand Lakes.

I pel què fa a descobrimentes, tenim als Nebulosa XY i al fet que hem estat enganyats pel Sr. Spotify tot una bona temporada. Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s