Nou programa, que mentre alguns fan discos conceptuals sobre la vida del pollastre a Kentucky, nosaltres fem programes conceptuals sobre Boston, la vida trista que s’hi porta, què tal està la cosa per seure al carrer, la corrupció política, les novetats musicals com Junius o coses no tan noves, com els Boston, que són de Boston tot i que no moren a Boston… en aquest punt, i recordant allò de l’ou i la gallina, ens preguntem… què fou abans? Boston o Boston? Eh?

Aprofitem per escriure un subcapítol més del llibre de propera aparició “Fent Amics“, dins del capítol dedicat a baixistes i bateries, parlem de lo bo que és l’Steve Harris, de lo que s’estimen els Kataklysm al seu baixista i de lo que s’estimava el bateria dels Boston als Boston, tot i ser de Boston.

J4eb4um4op4.jpeg

Avui, en plena temporada, recollim calçots amb els Born of Osiris, tot i que també recollim floretes amb grups més nyordos com els Righteous Vendetta o els Unveil Raze, i parlant de coses nyordes, també punxem als Boston.

Descobrim a noves muses per al programa, que, per sort, no són de certa ciutat americana, perquè són força més alegres, són la Simone Van Straten i la Maja Linn, sense oblidar a la Skye Sweetnam dels Sumo Cyco, dels qui costa pillar el nom, però va, i no ho fan malament:

També presentem d’altres novetats com els God Damn, els Mastodon, els Skyclad, Kings of Broadway, Turmion Kätilöt, Once Human, Wolfheart o Erdling, que tampoc són de Boston, però vamos, algún ho podria ser per la tristor de disco que han editat.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Si no voleu mantenir la plana oberta per escoltar-lo o ho voleu fer sense connexió a internet, podeu descarregar-vos el podcast fent “click” amb el botó dret del ratolí sobre el logo del programa, i clickar a “anomena i desa el contingut de l’enllaç”.

PMS