108801-dead-by-april-worlds-collide

No sé si al seu moment vau veure i recordareu un magnífic gag del Gran Wyoming on rebia un paquet del seu íntim amic Michael Jackson, del paquet apareixia un senyor vestit de col·legial, amb una nota que deia quelcom així com “t’envio aquesta joguina que a mi se m’ha quedat vella”.
Doncs bé, és això o que algun dels Dead by April tenia vocació per a capellà, perquè ja va el quart disc i tercer cantant ja dels suecs, que segueixen buscant veus d’aquestes juvenils, però intentant madurar a nivell musical.

I com amb els seus dos discos anteriors, segueixen sense convèncer en el món del metalcore, segueixen semblant uns nens emos metalcorils electrònics fent cara d’enfadats i intentant que la seva música també sigui més agressiva, però es queden en això, en l’intent.

L’únic tema que destacaria del disc és el vuitè track, “Can You See the Red?”, on s’allunyen de “intentar fer allò que cal fer” i es deixen anar amb un divertimento, la resta és un “quiero y no puedo” darrere l’altre.

Doncs això, després de quatre discos, sembla que Dead by April van ser més cosa d’una sola nit (o missa, si és el cas), perquè a part de la sorpresa del primer disc, poc més ens ha cridat l’atenció en la dècada que porten actius.

Lluís