Nou programa especial Eurovisió, amb la cobertura i promoció que no va donar TVE tot i que merescuda, al candidat espanyol, aquell que es diu… que es diu com es diu i té nom i tot, sí home… en… aquell…

A part d’això, tornem a parlar de mosses, mosses de sèrie i mosses a les quals han variat els accessoris de sèrie, i de grups que han canviat cantant masculí per vocalista femenina, tot i que en algun cas, sense canviar de cantant… i tot i que normalment a les morts a l’interior de pisos hi ha implicades mosses, al mort de la setmana d’avui només hi ha alcohol i familia.

Descobrim que Belize no és un lloc on anar a seure, si no millor anar a tumbar-se a la gespa o en una bona hamaca, que per algo està al Carib, cada cosa al seu lloc. Parlant de llocs i ubicacions, avui centrem el programa en esbrinar com és que Australia és a Eurovisió, i, a part d’això, com és que no hi van enviar cap dels grups australians que punxem nosaltres.

I seguim geogràfics, perquè com sempre, acabem el programa a Chicago, i punxem grups al qui els entra mal de ventre quan canten.

jrooe.gif

A més d’això, us presentem nous discos com els dels Sudafricans, o no, Seether, dels progressius, o no, Voyager, dels deathcoreros, o no, Betraying the Martyrs, dels canaris suequils Jotnar, dels That Rock Guy, que no són ells, si no ell, i aquell concretament, dels Ajattara i el seu cantant estafat, dels The Monolith Deathcult i la falta de ritme que tenen, però no a nivell musical, dels Hate que provoquen tot el contrari i el dels Ultra Vomit, grup de Grindcore al qui mai hem escoltat fer ni una cançó de Grindcore

Quan hagueu vist aquest vídeo, torneu a posar la cançó, pero us quedeu mirant el gif que hi ha a sobre d’aquest paràgraf… és una experiència única només comparable a les actuacions espanyoles a Eurovisió.

 

I per acabar amb el tema d’Eurovisió, parlem de matemàtiques, i tot i que a Espanya sàpiguen comptar fins a 5 tot i partir de zero, hi ha grups que saben comptar fins a 1, però a partir d’allà, es perden.

Tot això i més, al programa més eurovisiu de la ràdio, el Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

O aneu a l’iVoox a escoltar-lo:

ivoox_a00ef59a9504cadf450b51f1f984018e