Nou programa que no s’ha emès per internet (i, per un cop a la vida, no era culpa nostra), on descobrim que la cervesa és un bon remei per a la septicèmia, que un baix no és lo mateix que un baixista, i que la falta de religiositat pot matar.

tumblr_m0y2zuzVCg1qf4bm4o1_400.jpg

A més, comprimim un munt de novetats, que la setmana que ve no fem programa, i us punxem els nous directes de Dimmu Borgir, Disbelief i DGM, els nous cds dels Miss May I i Arcite per recollir estepicursors silvestres, que hem repartit prèviament amb els Danko Jones, que ja feia dies que no ho fèiem. Els nous discos de Jorn i dels que fan com Jorn però millor que Jorn, els The Ferrymen, els Seether i ja, en un estat d’apoteosis especial, un cd de Thrash, el nou disc dels Tankard.

14156643_1116490781763669_1695570756_n.jpg

Dins l’apartat femení, parlem de la Mina Caputo i el seu passat menys femení, l’Amanda Sommerville fent versions per recollir ajuda contra el càncer i la Sammliz que l’ajudaríem al què fos.

Aprofitem per parlar extensament dels nous discos de Linkin Park, Labyrinth i altres grups que ens emocionen tant, que no els podem ni punxar al programa o arrencaríem a plorar d’emoció. Per sort, la recomanamenta d’avui és la dels Jotnar, els millors de la classe copiant els exàmens dels empollons dels Soilwork i amiguetes.

Us descobrim la nova definició tècnica i científica dels The Night Flight Orchestra, que seria la de rock bailongu, típica música de gent que es mou entre el death metall melòdic i el death/black:

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana, que ha de servir per la setmana que ve, perquè per motius casamentístics, només tindreu una acurada selecció musical:

  Aneu a descarregar-lo