Nou programa força dalinià on recordem totes les cançons que va fer aquest senyor abans que l’enterressin (el primer cop) i alguna en la seva memòria de la mà del seu col·lega Alice Cooper i el seu nou disc.

tumblr_obs8vi7CuK1qhf688o1_500.gif

Parlem d’en Chester Behnington i de com irromp amb manifestacions des del més enllà per puntualitzar el què comentem d’ell, en una tertúlia formada per trons, psicofonies, els locutors del paranoia i els advocats presents.

giphy.gif

Amb en Sergi parlem de la Valeria Pizzy Battain i dels Nickelback, de com ens intenta vendre el seu darrer disc ni que sigui amb mentides una rere l’altra. Tampoc és que ens pugui arribar a convèncer, però es compromet a fer-los una crítica negativa, tot i que per llavors, “el rubiales” ja és “el canas”.

Punxem unes quantes novetats, com les dels desganats Nicumo, els stoneros setenteros a ratos i modernillus a d’altres que trionfen al nostre Facebook, els Kaiser Franz Josef, del nou EP de coses rares i estructura dificultosa d’entendre dels Nine Inch Nails, del germà no famós d’en Dolf Lundgren i dels moltíssims grups eslovacs que punxem habitualment.

Parlem de com es grava un disc entre una orquestra simfònica i un grup de muflons ibèrics, dels noms que han de tenir els directes amb els Rammstein com a clar referent, i com passar de criticar als Darke Complex per imitadors de Linkin’ Park a veure’ls com a visionaris.

Parlem dels Avven i de com escurçar els títols dels discos, de com evitar les potes de gall i com discutir amb la robota de movistar perquè ens deixi trucar als telèfons que consten com a excluïts del nostre plan de empresa mentre el nostre webmàster es dedica a cremar el sopar.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

  Descarregueu-lo des de l’iVoox