Programa especial festa d’estiu de Vila-sacra, on parlem del català i les dificultats del llenguatge per no menystenir la sardana davant de la música d’orquestra, de la qual en destaquem la selecció musical i el gran treball del guitarrista sobre l’escenari.

A part d’això, i com de novetats musicals en tenim poques o menys, només destacant a l’Steve Wilson i totes les coses positives i virtuts vàries i diverses que té, igual que aquesta gent tant delicada i bucòlica com són els Decrepit Birth, ens dediquem a tasques d’investigació profunda.

Comencem amb el mort de la setmana, de qui en principi no sabem res, però acabem deduint a quina edat va fer-se amb el seu sobrenom, i obrim fins a 5 possibles causes de la seva mort, ampliant en molt la informació i la investigació policial.

També us descobrim el perquè del nom del nou disc dels Dark Tranquillity i tot l’entramat que hi ha al darrera, així com us comentem com surten cançons a partir de situacions cuotidianes com senyores de 90 anys perseguins a sexagenaris pel passadís amb una sabatilla a la mà.

Avui no tenim ni Sergi, ni recomanamenta femenina, ni massa presència de fèmines al programa, així que us avancem un xic del què punxarem la setmana que ve per compensar:

A més, investiguem en la numerologia dels discos de Voyager, us demostrem causalísticament les capacitats atlètiques del vocalista dels Seether i passem a estudiar la possibilitat de l’avantgarde barrejat amb sardanes.

photo_2017-08-06_23-04-50.jpg

Estudiant els efectes del mar a la música folklòrica catalana…

Per si fos poc, com se’ns tira el dilluns a sobre, us intentem animar amb Depressive Black Metal i estudiem similituts i avantatges que té un concert de Depressive Black Metal amb un ball de festa major, i la possibilitat d’incorporar-ho als pobles empordanesos.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar