Nou programa replet de música playera i ideal per tenir posada al cotxe mentre fas retencioning d’anada o tornada d’algún lloc turístic.

Comencem amb una primera hora plagadeta de novetats musicals, d’on destaca la baralla pel poder del Doom-heavy melòdic de veu femenina entre la Pierina O’Brien dels Devil Electric i la Jennie Ann Smith dels Avatarium.

A més d’això, punxem el nou treball dels Hinder (sorpresa), els Open the Nile, the Lurking Fear, Rival Fire, DED, Thy Art is Murder, la cosa raruna aquesta dels Dustland Express i els Temple of Void, que venen des de la profunditat dels boscos de Detroit, a mostrar-nos la forma detroitana de netejar boscos i de combinar el death/doom amb el doom/death.

Tot i no tenir prou temps per dedicar-los l’espai que es mereixen i l’atenció deguda per al nou disc dels Nebulosa XY, us deixem aquí el nou vídeo (perdó, videoclip artístico) perquè en gaudiu amb tots els sentits:

Dins del mort de la setmana avui ens trobem amb un problema de definició conceptual, en no saber si el mort és mort, si va néixer i/o si pot morir tot i haver mort. Però el que sí sabem és que dins del heavy i el power, hi ha una greu mancança imaginativa pel què fa als sobrenoms.

Com no podria ser d’altra forma, fem una extensa agenda de concerts tope de metàl·lica, però segurament el concert que crida l’atenció és el menys metall, l’enigmàtic concert que van anunciar els Potencia Tóxica al puticlub de Cantallops aquest proper dijous, únic concert a Europa, que ens deixa amb moltes preguntes sense resposta que només es respondran assistint al concert…

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar