Programa que ens serveix per fer una pausa dins de la bogeria de concerts de l’Acústica de Figueres d’aquest any, que no ens han deixat descansar de tant saltar, fer headbanging, mosh pits, etc… tot i això, no podem fer més que referir-nos a la alineació de planetes que ha permès tenir als Amics de les Arts i als Manel el mateix dia en un mateix lloc, no ho oblidarem mai.

tenor.gif

El d’avui és un programa ple de dades, fins i tot algunes més fiables que les de El Periódico, que tampoc és que sigui gran cosa, però ho havíem de dir.

21192312_1376084582440385_2132842485805153090_n.jpg

Entre tanta dada i concert dels Amics de les Arts i de tots els nens i no tant nens, tenim algunes novetats que us presentem, entre les que tenim noms ja coneguts per tots com els Arch Enemy, els Septic Flesh, els Degreed o els arxi-coneguts mundialment Impure Willhellmina.

També tenim als Hanging Garden, competint en blast beats i riffs poderosos amb els Amics de les Arts, el metal canguril dels Contrive, el pseudo-viking metall dels From North, els Ulster Paige Candemor Fristro Pecador o els clons alemanys dels Asking Alexandria, els Eskimo Callboy, tot i que tenen millor gust per fer videoclips.

Aprofitem el Mort de la Setmana per parlar de les crisis i depresions post-vacacionals, juntament amb altres músiques nadalenco-folklóriques que animen el dia.

acabaron-vacaciones-140951974108853611.gif

Parlant d’animar-nos el dia, avui la competició femenina la guanya la Myrkur, quedant finalistes la Morena Rozzi i la Tash Sultana.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar