Paranoia Metal Show, Podcast del programa del 10 de Setembre de 2017

Nou programa pre-Diada que comencem amb la demostració fàctica de que som més fiables que el Periódico i més imitats que l’ABC.

original.jpg
Descobrim que els blackies, tot i no seguir el decàleg de dotze punts del true blackie, pot arribar a morir com a tal… o no… perquè no tot és segur en aquest món i poden haver-hi moltes versions i mentires sobre una mateixa historia, si no, llegiu OK Diario.

inda.jpg

45950fb6c7d26bc798fe27f34ae6c68d.jpg
En una setmana on els grups de música de tot el món no han volgut restar importància als fets polítics catalans, d’interessant només s’han editat els nous discos d’Atrox, Comeback Kid i Zornheym, aquests darrers prou interessants, si no musicalment, sí per a convalidar crèdits de criptologia avançada.

c759ea5a-9ca0-4b31-95d8-4c35744f05d3.jpg

També tenim els nous directes de Crematory i d’Alter Bridge, amb els quals us alliçonem de com ha de ser un bon directe, i com escollir-los.

Parlant de lliçons i d’aprendre coses, descobrim com els pobres Decapitated són incapaços de fer entendre el seu polonès gutural amiguístic entre les noies nordamericanes.

death-metal-cat-approves-img-flip-com-8901205.png

I per si fos poc, ens dediquem a acontentar als amants de la recollida d’estepicursors amb els Born of Osiris, als progs amb els Leprous o els Dustland Express i als baixistes a través de comentaris amables a la par que afables.

y3xdk5.jpg

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s