A veure, són joves, fan rock alternatiu, són de Los Angeles, Califòrnia i, al moment d’escriure la crítica, estaven tots vius, així que us podeu suposar que encara controlen amb les drogues, però no sempre, com per exemple… el dia que van buscar nom pel cd.

Porten diversos discos ja a l’escena underground de Los Angeles, autoeditats i disponibles al seu bandcamp per descarregar, pagant o no (ja que, si poses de preu 0 dòlars, també t’ho pots descarregar). Com fent rock alternatiu a Califòrnia són una banda underground? Doncs perquè no són els típics alternatius aspirants (i mai millor dit) a ser els nous Papa Roach o Buckcherry.

Barregen el rock alternatiu amb bastant de blues i jazz, cosa que resulta en un rock modernillu-setenteru, que, encara que a priori podria semblar que fos una contradicció, el resultat és bastant xulo.

D’una banda tenim la vessant setentera que, sense el suport d’una discogràfica amb les seves produccions mega netes, els dóna aquest toc anyeju sense passar-se enguarrant el so. D’altra banda, tenim la vessant del rock alternatiu que fa que aquesta part setentera bluesera no se’n vagi per les branques com a molts altres grups als quals se’ls va la mà amb el psicodèlic i no hi ha qui els entengui ni els aguanti.

Al contrari, són cançonetes curtes i directes en pla:

– A veure, els músics, tenim un bon riff pesat i potent i una bona tornada? Sí? Bé.

– La resta, baix i bateria, els podem seguir? Doncs som-hi.

– Uis, només dura un parell de minutets, màxim que la podem allargar és a tres… Us val? Doncs així es queda. Apa, següent.

També s’agraeix que la pillamenta de la ouera, tenint un cantant que podria desganyitar-se força més, es controla bastant bé. O sigui, que tenim un bon disc on ni hi falta ni hi sobra res, unes coses pel bon gust del grup, unes altres per la falta de recursos… però eps, que els acaba sonant millor que tenint una producció exagerada.

Lluís