Marilyn Manson “Heaven Upside Down” Loma Vista Recordings, 2017 [CAT]

Al costat d’Scorpions i els seus recopilatoris, Marilyn Manson és del més rendible de la música rock-metall dels darrers 25 anys. Us podrà agradar o no, però no em negareu que haver tret 14 discos d’estudi, dos directes i que la majoria d’ells siguin grans èxits quant a vendes, no és quelcom a tenir en compte.

I més si comptem que de la seva discografia de més de 200 cançons pròpies, a la majoria ens sonen solament tres temes propis com “The Nobodies”, “Tainted Love” i “The Beautiful People”, i dues versions, “Personal Jesus” i “Sweet Dreams”.

No és moc de pav  ser un referent musical amb cinc cançons, dues de les quals, no són ni teves. Ara direu: “exageraaaaaat”… val, digueu-me de memòria el nom de cinc cançons seves que no siguin les dites i després compareu si podríeu dir-me de memòria el nom de 10 o 20 cançons de Metallica, U2 o Maiden encara que no en sigueu fans…

I és que aquest personatge s’ha ficat en l’imaginari col·lectiu a través dels seus performances i escàndols com si, a més de moltes altres coses, fos un gran músic… quan, com a molt, ens treu un single i un tema passable per disc.

I he dit això de “com a molt” perquè altres vegades, ni això, i aquest és el cas que ens ocupa, aquest “Heaven Upside Down” en el qual he perdut molt temps, en revisar-ho sencer tres vegades de dalt a baix, primer buscant el single, després, buscant alguna cançó passable, i no trobant més que avorriment conceptual sota un so pseudo-industrial.

Lluís

Un comentario

  1. […] Com anunciàvem al Facebook, amb el nostre webmàster ens dediquem a provar de llegir la ment a través del telèfon, però avui aportem la innovació que és un intent a dues bandes, per acabar decidint que Days of Jupiter es queda a la reserva una setmana més i passem a parlar dels Gothminister tot i l’intent de desviar l’atenció cap a coses més lletges com Marilyn Manson. […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s