El saben aquell que diu que això és un senyor que li diu al seu amic:

-Escolta, he trobat una feina de representació per tota Espanya, i estaré fora de casa durant uns 3 mesos. Tu saps que visc amb la meva mare i el meu gat que són el que més estimo en aquest món.

-I què vols que faci?

-Jo només et demano que cada cert temps els facis una visita, i m’avisis de tot el que pugui passar, et deixaré una llista de tots els hotels on seré, qualsevol cosa que passi m’envies un telegrama, o em truques.

-D’acord, ho faré.

– I estant en un hotel de Sevilla, l’home rep un telegrama que diu:

-Al teu gat l’ha atropellat un camió i ha mort.

-L’home truca immediatament a l’amic i li diu:

-Com se t’ocorre dir-me d’una forma tan tosca una notícia de tal calibre?

-Em vas dir que t’avisés.

-Sí però així no es dóna una notícia.

-I llavors, com es dóna?

-Per a la propera vegada em dius: el teu gat s’ha pujat a un arbre, i em vas preparant, l’endemà m’envies un altre telegrama dient: el teu gat ha caigut i s’ha trencat una cameta i  després me n’envies un altre dient: el teu gat ha mort.

-Una setmana després l’home rep un telegrama que diu: La teva mare s’ha pujat a un arbre.

Preparats? Bé, tenim a un supergrup de Modern Metall format per Jake E (ex-Amaranthe) a les veus,  Jesper Strömblad (ex-In Flames i ex-Dimension Zero) a les guitarres, Peter Iwers (ex-In Flames) al baix i Alex Landenburg (ex-Annihilator, Ex-Axxis, Mekong Delta…) a la bateria.

Tots esperaríem una mescla d’In Flames, Amaranthe i, amb una mica de sort, Annihilator… doncs bé, haig de dir-vos alguna cosa: en Jesper Strömblad s’ha pujat a un arbre… ha caigut, li ha donat un espince genital, i ha tret el disc més monyes del metall en el que va d’any.

Lluís