Nou programa pre-155, on no parlem de la Constitució Espanyola si no del 155, droga sintètica americana de la qual en fem un estudi exhaustiu que ni el Periódico.

22489963_1660475940692481_7555422583179237685_n.jpg

Programa en el qual ensenyem al nostre webmàster a pronunciar correctament i segons el mètode Enslaved, la E nòrdica, que no es pronuncia ni “è” ni “é”, sino “e”. Tot i això, al nostre webmàster li costa força i més aprendre-ho. A més a més, amb els Enslaved, aprenem a què fer quan et descarregues una ovella del ministre de cultura del teu país. Pot semblar que està mal escrit això, però no ho està.

Us presentem novetats, com sempre parlant magníficament bé dels grups, com els Vuur, els We Came As Romans, el disc faltat de xixa dels Trivium, una avançamenta dels Moonspell o un disc de nom confús com el “Day of the Gusano” dels Slipknot.

També us presentem el nou cd de El Caminito de Adelita, altrament coneguts per segons qui com a Adelitas Way, els Gothminister o els 10 Rogue,  el grup preferit de C’s i el PP.

També aprofundim en els nostres estudis nomenclaturístics, i comprovem si és vàlid i pràctic posar Pont de Pedra a un pont de pedra, Pont de Ferro a un pont de ferro, o High Level Bridge a un bridge (pont) d’alt nivell… i sí, al menys si la intenció és tenir clar que uns són del material que són, i l’altre té l’alçada necessària per segons què. I ja dins del tema, analitzem en profunditat l’enigmàtic nom del grup “Beer Vomit“, així com el seu logo i el seu nivell de disseny amb tècniques avançades.

tumblr_not8j0xIgJ1rz7xugo1_500.gif

Parlant de coses maques, descobrim a la Suzie Reagen mentre demostrem empíricament que les temperatures són inusualment altes per aquesta època de l’any, com es pot comprovar fàcilment:

I per si fos poc, a més d’una extensa agenda de concerts , us oferim un capítol més del curset de francès avançat “Qu’est que c’est ce merde” on us ajudem a diferenciar fàcilment entre diversos accents francòfons.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

 
  Clickeu per descarregar-lo de l’iVoox