Gothminister “The Other Side” AFM, 2017 [CAT]

Dèiem dels seus dos discos anteriors que s’havien quedat una mica encallats en la seva fórmula, que no era res precisament dolent, perquè tant a l’“Anima Inferna” com a l’ “Utopia”, trobàvem bons singles i discos bastant compactes.

Doncs bé, aquest “The Other Side” és aquesta passa que demanàvem. No s’ha esperat dotze discos a adonar-se’n que s’havien encasellat en la seva pròpia fórmula, i han decidit començar a donar signes d’evolució.

Val, no hem passat del gòtic industrial que els caracteritza a un post-hardcore emo-screamer ambiental folklòric, ni han deixat de reaprofitar bases rítmiques de discos anteriors per als nous temes, però sí que podem notar que els temes ja no comparteixen tots el mateix esquema i la mateixa cadència.

Si que comencem amb “Ich Will Alles”, que esquemàtica i sonorament és molt successora dels dos anteriors discos, però hi ha un petit detall aquí, pràctica absència d’electrònica i un so de la bateria més “analògic” de l’habitual.

A partir d’aquí ja reapareix l’electrònic, però varien altres detalls: Cors femenins, ritmes més contundents, d’altres més pesats, temes sense una presència tan aclaparant de teclats com ens té acostumats, uns altres acostant-se una mica al metall alternatiu… temes que tenen una mica de tot això com “We Are The Ones Who Rule the World” i així i tot segueixen sonant a Gothminister

Pot ser que aquest “The Other Side” no contingui els millors temes de la seva carrera, però si que té bones cançons de principi a fi, i el més important, desencasellant-se i buscant nous camins i fórmules amb les quals combinar l’essència i so gothministerians.

Lluís

 

3 comentarios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s