Primer programa republicà del Paranoia Metal Show en el qual no podia sortir tot bé, així que comença la República, el Girona guanya al Madrid en gols i en fútbol, però nosaltres tenim problemes tècnics durant tot el programa que, com podeu sentir a l’audio del mateix, emprenyen una mica força… bàsicament com tenir la Soraya parlant de fons mentre els altres intentem fer coses serioses.

Un programa on no ens estem de presentar-vos novetats, tant musicals com mortils. Dins les musicals, tenim als Blut Aus Nord, amb els que aprofitem a mostrar-vos com de bé controlem l’accent francès, els Channel Zero que ens permeten ampliar el capítol del nostre llibre de propera aparició “Fent Amics” dedicat al Thrash, similars i succedanis, els Powerman 5000 que encara són vius, els Pink Cream 69 que també són vius però potser no cal que segueixin fent cds o els Band of Spice que se’ls ha passat el tercer canvi de nom.

També tenim novetats rarunes com els Naeramarth, The Dust Coda o els originalíssims No 2morrow. A més de cosetes més canyeres a nivell musical com els Winds of Plague o d’altres a nivell visual com les Butcher Babies. Ah, i també els Red, que tot i el nom, es veu que no hi ha massa toreros amants del metall que pensin en posar-se’l.

Al programa d’avui aprenem que la lògica de nostre webmàster és especial, igual d’especial a aquests nens que per no dir als pares que és igual de curtet que ells, els dius “oh, quin nen més especial”… però amb ell parlem dels Diablo Blvd, i també fem una d’aquelles eliminatòries que tan ens agraden entre la Maria Sjoholm, la Janneke de Rooy i la Martina Axen.

A més, parlant de lògica, descobrim com pensen els transportistes de tropes de la reserva militar finlandesa, dels seus reflexes i de la seva capacitat visual en nevades post-estiuenques finlandeses.

Us fem una agenda de concerts completeta, amb gira de A Sound of Thunder inclosa, i comentaris pre-crònica del concert dels Alter Bridge i els As Lions, on descobrim que a en Dickinsitu li queda molt per arribar al nivell del papi i que els Scorpions han fet molt mal allargant tant les gires que acaben passant diversos cops pel mateix lloc, com si fossin membres del PP assistint a judicis de corrupció.

Tot això i més, al programa de dubtosa sonoritat d’aquesta setmana:

Ir a descargar