Podcast del Paranoia Metal Show emès el 29 d’Octubre de 2017

Primer programa republicà del Paranoia Metal Show en el qual no podia sortir tot bé, així que comença la República, el Girona guanya al Madrid en gols i en fútbol, però nosaltres tenim problemes tècnics durant tot el programa que, com podeu sentir a l’audio del mateix, emprenyen una mica força… bàsicament com tenir la Soraya parlant de fons mentre els altres intentem fer coses serioses.

Un programa on no ens estem de presentar-vos novetats, tant musicals com mortils. Dins les musicals, tenim als Blut Aus Nord, amb els que aprofitem a mostrar-vos com de bé controlem l’accent francès, els Channel Zero que ens permeten ampliar el capítol del nostre llibre de propera aparició “Fent Amics” dedicat al Thrash, similars i succedanis, els Powerman 5000 que encara són vius, els Pink Cream 69 que també són vius però potser no cal que segueixin fent cds o els Band of Spice que se’ls ha passat el tercer canvi de nom.

També tenim novetats rarunes com els Naeramarth, The Dust Coda o els originalíssims No 2morrow. A més de cosetes més canyeres a nivell musical com els Winds of Plague o d’altres a nivell visual com les Butcher Babies. Ah, i també els Red, que tot i el nom, es veu que no hi ha massa toreros amants del metall que pensin en posar-se’l.

Al programa d’avui aprenem que la lògica de nostre webmàster és especial, igual d’especial a aquests nens que per no dir als pares que és igual de curtet que ells, els dius “oh, quin nen més especial”… però amb ell parlem dels Diablo Blvd, i també fem una d’aquelles eliminatòries que tan ens agraden entre la Maria Sjoholm, la Janneke de Rooy i la Martina Axen.

A més, parlant de lògica, descobrim com pensen els transportistes de tropes de la reserva militar finlandesa, dels seus reflexes i de la seva capacitat visual en nevades post-estiuenques finlandeses.

Us fem una agenda de concerts completeta, amb gira de A Sound of Thunder inclosa, i comentaris pre-crònica del concert dels Alter Bridge i els As Lions, on descobrim que a en Dickinsitu li queda molt per arribar al nivell del papi i que els Scorpions han fet molt mal allargant tant les gires que acaben passant diversos cops pel mateix lloc, com si fossin membres del PP assistint a judicis de corrupció.

Tot això i més, al programa de dubtosa sonoritat d’aquesta setmana:

Ir a descargar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s