Nois, aquest és en Leandre, conegut a Hongria com Leander, de can Köteles.

En Leandre és un noi inquiet i talentós, a l’hora que un xic egocèntric i descentrat.

En Leandre es va fer un grup, anomenat “Leander”, de metall melòdic – death melòdic que va treure un primer disc que estava molt bé, “Szívidomár”.

En Leandre no es va conformar amb això, i després va treure un segon disc que encara estava millor, “Öngyötrő”, que el va fer més famós i va voler editar també en anglès, però com ja el nom de Leander li quedava curt, el va canviar a “Leander Rising”.

En Leandre es va animar, i va crear un altre grup, també de death melòdic (mooooolt melòdic) encara que amb tocs més folk, al que, per variar una mica i diferenciar-ho de l’altre, li va posar Leander Kills, i el seu disc “Túlélö” va ser encara millor.

En Leandre no es conformava, i veient que no podia anar a més amb tanta cosa, va fer una cerimònia simbòlica on es va matar i va enterrar a si mateix, però en les seves versions de la seva pròpia persona de Leander Rising i Leander.

En Leandre va treure un directe de la seva reeixida gira pel seu país, “Live At Barba Negra Track” i va pensar com podia autosuperar-se a si mateix.

En Leandre va decidir editar aquest “Élet A Halál Előtt”, més complex, amb menys concessions al seu públic, al que li falta un productor per arrodonir el producte i que resulti atractiu a algú que no sigui ell mateix.

A en Leandre ja no li importa l’audiència final. En Leandre sap composar, sap tocar, sap cantar, però en Leandre ja solament pensa en si mateix i en les idees que té ficades en el cap.

No siguis com en Leandre, si t’agrada fer música, centra’t una mica i pensa també en els que l’escoltaran.

Lluís