Paranoia Metal Show – Podcast del programa emès el 05-11-17

Especial cultura i idiomes al Paranoia Metal Show, i és que tothom sap que, per sobre de tot, abans de fer-vos riure, abans de punxar cançons interessants, abans de descobrir-vos novetats musicals, el que ens interessa, primer i per sobre de tot, és adoctrinar-vos.

I comencem amb lliçons històriques, a través de dues novetats musicals, com són el nou cd dels Moonspell, amb qui aprenem que la moda dels focs dels portuguesos ve de lluny, així com també n’aprenem com es comptaven els pobres al sXVIII. I en segon lloc amb els Misanthrope que, des de França, ens parlen d’aquesta bellíssima persona i millor mariscal de camp de la Joana d’Arc que va ser Gilles de Rais, i riu-te’n tu d’en Michael Jackson i el seu amor pels nens. Ja de passada, fem un repàs a les guerres púniques amb els Ex Deo.

Gilles.jpg

Seguim amb seccions culturals, perquè aprenem tot d’idiomes al programa d’avui, el francès, el francès del sud, l’italià, l’anglès i el suís del nord. Entre els Misanthrope, els Hogjaw i els Celtic Frost, avui tenim la secció d’idiomes molt ben servida.

No s’acaba aquí, perquè amb el nostre webmàster fem una mini-classe d’història del punk melòdic espanyol gràcies a la Silvia Superstar, tot seguida d’una lliçó magistral de pràctiques de psicologia aplicada, per acabar amb un profund estudi de teologia cristiana noruega gràcies als Fleshkiller i, ja de passada, amb els Extol.

Avui és un no acabar d’ensenyamentes vàries i diverses, perquè aprenem dels problemes de salut dins del món empresarial suís, molt lligat a lliçons pràctiques per a ser millonari en aquell país, altres lliçons de com ser eco-empresari-millonettis, i com fer per demanar a l’ajuntament de Zurich per demanar que les places d’aparcament coincideixin amb les mides del teu Ferrari en anglès, italià i francès avançat.

ferrari-rosa-feber-800007840.jpg

A part d’això, entre lliçó i lliçó, us presentem altres novetats com el nou disc dels Witchery, el dels Annihilator (o com evitar que el teu cantant et vulgui matar amb un cuchill jamuner, amb una solució prou original com és la de no contractar a cap cantant), el nou cd d’uns altres suïssos com són els Shakra, o l’enveja d’en Julio Iglesias, els Mother of Milions.

Aprofitem per repartir estepicursors a ritme d’Stoner amb els Band of Spice, i de recollir-los a ritmes de cores més modernills com els Escaping Amenti o més death-metaleros com els The Black Dahlia Murder.

Tot això i més (sí, encara més), al programa d’aquesta setmana:

Clickeu per descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s