Winds Of Plague “Blood Of My Enemy” eOne [CAT]

Windos Of Plague

Està a punt d’esclatar un greu conflicte diplomàtic i la societat no se n’adona. Al seu costat, la Guerra de Troya semblarà una mena de barbacoa entre col.legues.

El cas és que estic gairebé convençut que uns californians txungos com són els Winds Of Plague, han segrestat a una noia vikinga. No és normal posar-te a escoltar per primer cop aquest “Blood Of My Enemy” i, de cop, trobar-te amb uns teclats que semblen sorgits d’un disc de Thyrfing. Segons la informació de què disposem, Winds Of Plague acaben de fitxar una nova teclista, la cinquena en 12 anys d’existència. Es diu Adrienne Cowan i diuen que és de Houston que, com tothom sap, és un gran feu Viking. A mi les dades no em quadren.

Analitzant amb més deteniment aquest “Blood Of My Enemy”, ens trobem amb que els Winds Of Plague estiren amb molt d’ímpetu de dos fils musicals.
En primer lloc veiem que aquell Metalcore que feien en els seus inicis, ha anat mutant cap a una mena de Groovecore urbà-“pandillero” molt convincent, protagonitzat per bons riffs de guitarra i molts de cors executats per una colla de tius borratxos.
L’altre fil el protagonitzen els teclats de l’Adrienne. Sonen molt majestuosos, èpics i poderosos. Conec desenes de bandes de Folk i Viking europees que matarien per crear algunes de les línies melòdiques que l’Adrienne ens mostra en aquest “Blood Of My Enemy”. El tema “Either Way You Lose”, n’és un gran exemple; es tracta d’una cançó on la melodia de teclat aconsegueix que un bon tema creixi fins a convertir-se en quelcom èpic.

Molt bon àlbum de Winds Of Plague, encara que ens l’agafem amb certes reserves fins que esbrinem d’on han tret realment a l’Adrienne.

Ivan Cateura

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s