Podcast del Paranoia Metal Show emès el 12 de Novembre de 2017

S’acaben les barraques de Girona i comencen a caure els músics i similars i pareixits com mosques, així que avui, especial mortaldat famosil.

I és que hem de dedicar moltes cançons als morts de la setmana, perquè tenim a en Higgins de Magnum, en Chiquito de la Calzada i en Chuck Mosley dels Faith No More, a veure si endevineu quina va dedicada a cada un.

Dins del mort de la setmana descobrim un nou tipus de mort californiana, en concret, la mort post-californiana, i us l’expliquem amb pèls i senyals… senyals que la cosa no va pas massa bé, però vamos, és lo que hi ha. Parlant de post-coses, avui us punxem lo últim dels Perihelion, grup hongarès de post-black metal amb el qual practiquem un xic del seu idioma natal.

CA-JoZsUYAE69gD.jpg

Però no tot són posts, també tenim pres, i és que els Greta Van Fleet ens porten una música d’abans de què naixessin… i potser els seus pares tampoc havien nascut encara.

Tenim altres novetats aquesta setmana, com són els Threat Signal, els que són menys monyes que el grup d’on els van fer fora per monyes, els The Unguided, els que són novetat sense ser novetat, els Within the Ruins o aquesta gent raruna com són els The Erkonauts.

També tenim gent que saben fer millor d’enanito chillón sense enanitos, com són els WEB, o gent d’amplis horitzons com els Billy Boy in Poison.

12677183_930947646974575_920615949_n.jpg

Com anunciàvem al Facebook, amb el nostre webmàster ens dediquem a provar de llegir la ment a través del telèfon, però avui aportem la innovació que és un intent a dues bandes, per acabar decidint que Days of Jupiter es queda a la reserva una setmana més i passem a parlar dels Gothminister tot i l’intent de desviar l’atenció cap a coses més lletges com Marilyn Manson.

hqdefault.jpg

Parlant de desviar l’atenció i en aquest cas no amb coses lletges, ans tot al contrari, avui tenim la Maricela Bruna i la Virginia Monti en una surrealista puntuació del nostre webmàster en un dia negre per a les matemàtiques, amb problemes comptant números de disco, números de singles bons per disco i l’intent de desempatar quelcom que no està empatat.

Amb tot això, us recordem que el cartell per al mític Concert Solidari de Recollida de Joguines del Desembre ja està tancat, i és el següent:

23316305_1209778765790933_779302780932805158_n.jpg

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s