Paranoia Metal Show 19 de Novembre de 2017

Ja tenim aquí un nou programa on seguim les tendències de moda actuals, i igual que a tots els carrers de tot el món mundial ja hi ha penjades les llums de Nadal, nosaltres ens posem tot nadalencs, escollint un nou fons musical eròtico-lúdico-musical per ambientar aquestes festes, juntament a escallarings i campanetes.

Poques novetats en l’apartat musical tenim avui, RoadkillSoda que psié-xeixejen força amb el seu nou àlbum, i Cavalera Conspiracy que, total, fan Thrash… així que ens centrem lleugerament en les morts del old de casa dels Young tot i que ja va ser substituït pel young de can Young en el seu moment, i de l’estimadíssim fiscal Maza.

teenor.gif
Però no ens quedem aquí, perquè dins dels morts de la setmana, aprenem els principals símptomes de la demència senil que, per primer cop en més de 20 anys de programa, en Lluís resulta tenir una malaltía més de dissabte a les 3 de la matinada que no pas de diumenge matí. També dins del mort de la setmana, aprenem dels perills del trekking, siguis trekki i trekkinguista o trekkinguero dominguero, i més si ets músic.

1267782.jpg

També resulta que és perillós per a la salut, passar del death metal al black metal, i més quan ets el nou del grup, ets un tiu que rebossa salut, però no tens les pintures d’ós panda a mà.

best-metal-memes-part2-6.jpg

Però tot i que no siguem amants del suposat esport de muntanya que és caminar, com si no es pogués caminar com una persona normal i corrent, i sense ànims d’insultar o menyspreuar a aquesta gent rara que es vesteixen com a retrassats per a sortir a caminar, us fem recomanacions per a la salut, sobretot per a aquells que tingueu un grup, i depenent de quin cantant tingueu, saber si heu de fer uns kilómetres en línea recta o en cercles.

598da0940f86c.jpg

També parlem amb el nostre webmàster sobre els Days of Jupiter……… no, és broma, una setmana més, ens fa la cobra i passem a parlar dels Winds of Plague, que, com es veu per la llargada de la secció, no tenien tanta gràcia com els Days of Jupiter, i és que al nostre webmàster li mola el risc i la setmana que ve podría fer la secció amb un esguinç de dit.

I per acabar, descobrim a tots els fotògrafs professionals, com fer bones sessions de fotos, i més quan es tracta de la Madeleine Le Roy, simpàtica senyoreta de tracte fàcil.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

 

  Aneu a descarregar

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s