Paranoia Metal Show – Podcast del programa emès el 26-11-17

Nou programa pre-nadalenc on recuperem el sa costum de punxar Metalcore per a poder recollir els estepicursors que no para d’escampar aquesta tramuntana nostra, i ho fem tant amb grups nous com The Modern Age of Slavery, o els Kill the Kong, com amb grups més de tota la vida del programa com poden ser els australians Thy Art Is Murder.

També punxem altres novetats, com poden ser els blackies Taake, els raruns Lock Vostok, els progs Starsoup, els Genus Ordinis Dei, els The Flux Machine, o els raruno-frikis Coraxo.

Una altra novetat són els Absalem, però, casi que més que pel cd, per la seva simpàtica vocalista, la

.

Però a part dels estepicursors, hi ha d’altres coses que fan Nadal, i una d’elles és la neu, on s’hi poden fer coses, com els esports de muntanya, però no és massa bona idea de fer-los si ets blackie, com ja fa dues setmanes que demostrem amb proves i morts.

 

Tot i no ser bons cristians al parer de l’arquebisbe de València, punxem grups tan cristians com els FleshKiller i en Sergi, tot i tampoc ser un bon cristià, aconsegueix fer de bona persona per recomanar-nos als Days of Jupiter, que… casi que ja tocava.

A més, posem el dit a la llaga de la rivalitat entre els Hatfield i els McCoy de la mà dels Bobaflex i descobrim que en Jean Marie LePen s’ha reencarnat en una gata negra, que no ho diem nosaltres, ho diu el budisme més de cap allà a la dreta.

Tot això i més, ho podreu trobar al Podcast del programa d’aquesta setmana:

 

  Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s