Paranoia Metal Show – Podcast del programa emès el 17-12-2017

Nou programa pre-Nadal, i darrer programa en directe del present any, recordem que els propers dos diumenges són el 24 que hem d’anar a la missa del Gall i el 31 que estarem parats a peu de carretera aconsellant als joves inconscients sobre comportaments i productes ingeribles a la darrera nit de l’any.

WhatsApp Image 2017-12-17 at 19.53.46.jpeg

Tot això ens desperta una pau interior i una sensació d’amor cristiana que ens porta a punxar el típic death metall progressiu cristià dels FleshKiller i a ser bones persones i no parlar del tot malament del darrer disc dels Asking Alexandria, sobretot per les dures condicions vitals que els van portar a escollir aquest nom per al grup.

0b6883292fa3e6f2e806e2be4d807bea0b0ef03b699212f57aa8a0a2beb00974.jpg
També us presentem el nou disc dels DeLaMuerte, típic grup italià de heavy metall, i el nou dels Toothgrinder, típic grup de progressiu que no s’assembla als altres grups progressius i que no fa cançons llargues com la resta de grups progressius.

I parlant de novetats, us presentem lo nou dels Shining, i també us presentem lo nou dels Shining, que potser no són els mateixos Shining uns Shining dels altres Shining ni provenen del mateix pais uns i altres Shining… però… a saber com acaba la cosa.

Més novetats, descobrim a una senyoreta que no fa pinta a ser massa simpàtica tot i ser californiana, que és la Chelsea Wolfe, que tampoc fa música californiana, però, tot i això, sóna bé.
I el guió d’avui va tot lligat, perquè parlem més de California, en concret del mort de la setmana, que tot i no viure a California i no morir a California, sí que va viure i va morir com si hagués viscut i mort a California.

Amb el nostre webmàster us descobrim que és més important tenir un nom raruno com els Perihelion que no pas tenir noies despilotades a la portada del disc com els WEAK.

I parlant de noies, avui parlem de la Kim Racer, el maquillatge i de les seves capacitats humanes, ja que de les musicals no s’en pot parlar massa… i el seu gust pel Nadal que és similar al nostre de nosaltres mateixos intrínsecament parlant, és clar.

Per si no fos poc, avui us expliquem com passar de ser un grup de culte a ser un grup perseguit per l’FBI i com passar de ser experts músics en fer coses rares a ser experts en fer coses rares com camuflatge i ocultamentes vàries.

giphy.gif

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Clickeu per descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s