Segon programa enregistrat i diferit consecutiu, aquest cop per raons humanitàries, i és que mentre tots estigueu celebrant l’arribada del nou any, nosaltres estarem a peu de carretera repartint pamflets de C’s i informant al jovent que no es drogui ni begui si ha de conduïr en nits com aquesta.

Com la setmana passada, ens dediquem a fer un exhaustiu repàs als millors discos d’aquest 2017, inclús amb en Sergi, el nostre webmàster, que ens fa escollir el millor del millor d’entre els nostres Top 10, total, perquè després no li fotem ni punyetero cas i no punxem les cançons que ens demana.

Com són dates on la gent mor, però s’espera com a mínim a celebrar el cap d’any, tirem d’arxiu al mort de la setmana, i tornem a fer ruta de mort californiana amb ruta itinerant per llocs que no són tots California.

506e.gif

Igualment, els grups que resten vius, també s’esperen a 2018 a treure el nou disc, po’lo’tant, poquetes novetats us podem presentar en el present programa. Sí que us presentem el nou disc dels Deuce, que no és nou i que ja havia sortit, o sí, o no, que és com l’anterior però no és ben bé l’anterior. Amb comentaris sobre la seva música tècnics i difícilment entendibles per gent profana a aquest tipus de llenguatge, i comentaris similars o pareixits sobre l’estètica del personatge.

Parlem dels Ace que, com no van acabar de trionfar ni a França ni a Estats Units, van dedicar-se a altres cosetes.

Ara que és l’època, parlem de programes nadalencs de la televisió com el Temps de Neu, que hem de fer pàtria.

giphy.gif

Tot això i més, al darrer programa del 2017, que no és moc de pav:

Aneu a descarregar-lo