Timeworn “Venomous High” Autoeditat [CAT]

timeworn

Es veu que un grup de Rock, alguns dels seus fans, un ambaixador alienígena, un cantant de Country, uns quants científics i un guardaespatlles han d’ajudar al protagonista, en Buckaroo Banzai, per tal de combatre a uns policies alienígenes que provenen de la vuitena dimensió i que volen envair la Terra.
Més o menys aquest vindria a ser l’argument de la pel.lícula que, juntament amb l’univers Lovecraft, serveix d’inspiració divina per a Timeworn.

Només per això, ja hauríem de córrer tots cap a la botiga de discs més propera per comprar còpies de “Venoumous High” com si no hi hagués un demà, però agafem-nos-ho amb una mica de calma i analitzem si realment val la pena.

Timeworn és un grup noruec d’Sludge. I sí, la primera referència que et ve al cap en escoltar aquest àlbum és Cult Of Luna. Monolítics, majestuosos, madurs i experimentals. Però ambdós grups també tenen punts de divergència. Timeworn no arriben al punt de màxima transcendència dels Cult Of Luna. Això, els permet mostrar-se menys encotillats i deixar-nos, en general, un ambient més relaxat.

Venomous High” no mostra cap mena de fissura. És complicat quedar-se amb un dels seus temes. És fàcil enamorar-te de l’inicial “Measure Of Gold”, però després arriba “All Chiefs” i dius “com s’ho curren aquesta colla de cafres!”. Més tard et trobes amb altres grans perles com “Night Of Owls” o “Black Peak Blues”, sense oblidar-nos de l’explosió final amb l’homònima “Venomous High”.

Pufff… Llarga vida a Buckaroo Banzai!

Ivan Cateura

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s