Paranoia Metal Show, podcast del programa del 14 de Gener de 2018

Segon programa de l’any (2018, per si algú encara està de festa), en el qual tenim un xic de tot, desde novetats a morts acumulats que comencen a fer pudoreta.

Tot i això comencem amb la noticia del dia, la de l’error d’un informàtic hawaià en enviar una alerta de míssil balístic a tota la població mentre d’altres dormíem plàcidament… una fi del món que ens podíem haver perdut.

26169n.jpg

En quant a novetats, doncs tenim un xic de tot, des dels tius xungos fent hard rock amb els Audrey Horne, passant pels monyes fent coses més decents dels Black Veil Bride, punxant un xic de Heidevolk que s’han allunyat un xic del perroflautisme tot i que no de les flautes en sí i els Breaking Benjamin que… buenu… mira… podia ser pitjor.

Com a novetat i en l’apartat femení, també tenim als Tonight Alive, que està tan i tan bé el nou disc a punt de sortir a la venta, que parlem únicament de la seva vocalista, la Jenna McDougall que, atenció a la dada, és una australiana d’Australia.

També tenim el nou disc dels Avatar que xeixeja força però ho compensem amb un nou element femení com és la Ammouri, que contrasta força amb viejunos a la vora de palmar com són els F-Red.

Parlant de gent que palma, tenim unes quantes novetats en aquest apartat i n’haurem de ver via o la ràdio començarà a emetre olors tòxiques. De moment, aquesta setmana parlem d’observatoris astronòmics japonesos, de la forma que tenen per a evitar la contaminació, i de la gran diversió i major interés encara que suposa per a un ésser humà normal i corrent veure putos punts blancs estàtics sobre una puta merda de fons negre.

giphy.gif

Com tots sabeu, el Paranoia Metal Show és un programa de servei públic, i per això, avui comencem la operació bikini de la mà dels Thy Art is Murder i els Within the Ruins, no fora cas que ho deixéssiu per a l’últim moment i no us donés temps…

 

I ja que parlem de bikinis, amb el nostre webmàster parlem de la manca d’ells, i de la principal raó per a recomanar un disc, que en la secció d’avui són dos: vagància i un mugró. Què més es podia esperar d’en Sergi i què més els voleu demanar als WEAK?

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s