I ja amb l’any arrencat, igual que una pila de calçots per fer bones calçotades, tenim un programa sobre els animals, els millors amics de l’home, com poden ser óssos panda, corbs, elefants i mamuts.

festa-de-la-calçotada-valls-8.jpg
A part de descobrir que la Virgen de los Dolores se llamaba Lola, avui us descobrim els nous cds dels a vegades molons, a vegades molestos Of Mice and Men, dels abueletes Magnum que, tot i que abueletes, són de bon comparar amb cuarentons, sobretot si són en Tobias Sammet, els rarunos Hyvmine i els folklórico-metàlico-amants-del-manga-japonès i ja sense putón berbenero Dalriada.

També tenim el nou treball dels Mile, el dels Ammunition (a qui vorem al Pozal de las Gallinas i els seguirem veient diversos dies), parlem del nou disc dels Corrosion of Conformity, parlant de drogues i punkis i parlem dels Tribulation i de com no fer la promoció del disco que no has editat encara.

Per si fora poc, avui us descobrim a tots que els The Cranberries (oh, sorpresa), tenien més d’una cançó, però que, tot i ser grup de pop-rock, la mort de la Dolores s’encaixa més dins del món del Black Metal, donant idees per a futures promocions de discos de l’estil.

Com vam fer una calçotada amb els membres importants del programa, avui tocava tornar a sortir a recollir calçots amb els Winds of Plague, i ja de passada, passem per Bèlgica tot i que no a buscar a en Puigdemont, sino a trobar-nos amb els Diablo Blvd. i teoritzar com seria una mani violenta de la policia, que tot i que punxem una cançó que parla de rates i haguem punxat un grup que s’anomena també per rates, en principi, no aniria per a ells… en principi.

Passem de parlar de rates, animals i malalties que acumulem els membres del programa en cap de setmana, com el bipolarisme i la depressió (que s’han de cuidar per què no et baixin les defenses i pillis una mica d’Àntrax) per a descobrir a la Liudmila Angel, típica noia amb nom rus dels de tota la vida i que, sí, també dona vidilla la nena.


Però avui el programa tenia encara més suquillu, i no acabem aquí, tenim els consells per a convertir als Septicflesh en un hit d’Eurovisió, les drogues i música que has de consumir a Sudàfrica si et venen ganes de muntar un Apartheid d’estar per casa i a uns Avatar que, tot i que en baixa forma, tenen alguna cançoneta tot molona.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo