Audrey Horne

“A cal sabater, patades als ous”. La dita anava més o menys així, no? El cas és que a cal Audrey Horne, no tiren de Black Prog ni de Viking, com podria semblar per la procedència del seu músic més cèlebre l’Arve Isdal, conegut principalment per la seva tasca amb Enslaved.

Aquesta banda és principalment una via per fer música més lleugera i relaxada, amb tots els pros i contres que això pot significar. Audrey Horne agafen el llegat del magnífic Rock’n Roll que es fa per terres escandinaves, però canviant el toc Punk de bandes com Turbonegro o Backyard Babies, per un enfocament més Hard Rock.

El cas és que els Audrey Horne gairebé sempre ens han convençut amb els seus treballs, però en aquesta ocasió la cosa ha quedat en coitus interruptus. “Blackout” comença estrany, amb el single “This is War” que és una mena de versió descafeïnada d’un tema dels Maiden. Després ve el plat fort: “Audrevolution” que és un tema molt bo per obrir concerts, l’homònima “Blackout” i el mig temps “This One”. A partir d’aquí, cançons més aviat fluixetes, amb molt pocs moments a destacar.

Sembla que els Audrey Horne tenien ganes de sortir de gira, emborratxar-se i conèixer simpàtiques senyoretes, i han anat a gravar el primer que tenien a mà. Sí, tenen tres temes enormes, però amb això no en fas prou per completar un bon àlbum.

No deixeu d’escoltar els temes citats, que valen molt la pena, però de la resta en podeu prescindir tranquil·lament. I com diu la dita, “i van ser feliços i patades als ous”.

Ivan Cateura