Magnum “Lost on the Road to Eternity” SPV, 2018 [CAT]

Disc número 51 dels britànics, comptant discos d’estudi, directes i recopilacions oficials, però saltant-nos singles i eps… el que vindria a ser una desena part dels directes i recopilacions de Scorpions o Kiss, però una bona xifra comparats amb altres grups.

Els va passar una mica com a Hawkwind, tirant dels èxits dels 70, van estar la lleugera suma de més de 25 anys sense editar res d’interessant, però, al contrari que Hawkwind que segueixen editant gairebé mig segle després discos infumables sense haver-se assabentat que ja no són als 70, Magnum van saber rectificar. I és que tenien a un Bob Catley amb una carrera en solitari esplèndida, rebent grans crítiques i mantenint la flama de l’interès amb els seus discos, cosa que no passava amb Magnum.

Per fi, després d’aquest disc de mantres repetitius i lineals com va ser el “Into the Valley of the Moonking”, li van donar les regnes de la composició a Bob Catley (qui, al seu torn, va externalitzar part del treball, com feia per als seus discos en solitari), i Magnum va passar a ser el que era la carrera en solitari de Catley (des de llavors ja en stand by).

I bé, a cada disc ens falta un puntet més de potència, però vaja, a la seva edat ja és molt anar editant bons discos com aquests últims, amb bons singles i temes més comtemplativo-rockers.

Tenen ja una edat, però en aquesta segona joventut, no donen signes d’esgotament, per la qual cosa, mentre el físic aguanti, sembla que tindrem bons cds d’aquest grup clàssic que ja porten uns quants discos definibles com a “l’elegància feta rock”.

Lluís

Un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s